Friday, January 22, 2010

~kapkek!!

my cousin, ayie nak bertunang esok.
mak dah cakap nak bagi kapkek,
tapi, kawan kak yong si pembuat kapkek demam dan xboleh nak ambik order.
haha.
teka sape yang kena buat??


pelbagai buku di baca konon nak menambah ilmu, last2 ambik resepi yang paling senang.
haha

ni kapkek dari sesi latihan petang semalam.
mak kata 'practice makes perfect'. :)

cute jugak kan??
ade lagi bawah tudung saji, xde sape nak makan.
sape nak, meh ambik.
mak yang tgh bertungkus lumus menyiapkan kapkek.
si yong yang berlagak rajin tu dah nak siap semua, baru turun.
12.35 am. huwargghhhh. ngantuk2

ni sebahagian yang dah siap.

voila!! dah siap..

cute2!!

4 comments:

dayah said...

walawehhhhhhh...aku rase ko memang berbakat la shima..huhuhuhuuuuu...nak la sikit...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

aku pun rasa macam tue Shima.Nak jugak~

shimaa said...

dayah, meh la ambik kat umah. aku buat special utk ko.

utk ko gak razi. haha.

shimaa said...

dayah, meh la ambik kat umah. aku buat special utk ko.

utk ko gak razi. haha.

 
template by suckmylolly.com