Thursday, January 21, 2010

~aku dah jatuh cinta...

...............................................................................................................................
...............................................................................................................................


kat kucing parsi muka penyet kat kedai haiwan kat andalas yang berharga seribu sembilan ratus ringgit, tapi sebab aku selalu datang uncle tu bagi seribu enam ratus ringgit. mesti sbb die bosan aku asyik datang je, haha. kenapa ko mahal sangat wahai cinta??


sempena bday aku yang cuma di hujung simpang tu je, boleh x korang berganding bahu belikan aku kucing tu???????? haha. comel weh. seriusssss!!!

cinta lebih kurang mcm ni, tapi bulu die lighter than this one.

gmbar pinjam dr sini

p/s: dia jantan, boleh laa eh panggil cinta?? haha.

5 comments:

sangfakir said...

salam...


cantik kucing tu..

shimaa said...

salam gak.
ni kucing contoh je. hehe.
kucing sebenar lg comellllllllll. :)

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

makaih kucing tue punya harga dah boleh buat tukar tayar dengan rim saiz 16.

shimaa said...

haha, tu la pasal. dah boleh dpt Blackberry ke ape sebijik. tapi, ade yg lg mahal, 2 ribu lebih. tp org mmg beli, kalo pegi lg skali mesti dah kena jual. huhu

dayah said...

huhuhuuu...shima mane janji manis mu nak kasi aku jatuh cinte juge...huhuhuuu...aku tggu kucing dr ngko ni..aku skang asik bermuram durja...n bermenung kesunyian..tanpe kucing yg nak bermanje2...huhuhuuu

 
template by suckmylolly.com