Friday, January 29, 2010

~hari, sila lambat datang.

pagi tadi pkol 6 lebih, si dayah hanif msg cakap 'happy bday'. aku reply. 'lagi 2 hari laa.' huhu.

pastu, aku bukak fb tadi petang. ade beberapa wish dr kawan2. siap ade yg cakap aku dah tua dan suruh pegi haji. uwaa.

pastu, kak yong balik bawak soto dgn.. 'nah, hadiah bday ko'. selipar zirafah, bukan giraffe shoes mcm yang razi uar-uarkan tu. haha.

yong tanya, 'ko xsuka ke?' 'suke.. tapi, bday kite lambat lagi'. die jawab 'ape salahnye?'

salah laaa. kalo ikut my 20years plan,aku kena ade keja sebelum umur 24tahun. haha. tapi, esok nak pegi melaka. plus, plans are meant to be broken kan? haha.

pastu, aku cakap kat mak 'mak, orang xnak pegi' 'nape?' 'abes tu, bday orang cane?' 'celebrate kat sana je laa'.

well. whattodo. haha. cuma perlu bersyukur ke hadrat Ilahi masih dapat menyambut hari lahir yang ke 24.

3 comments:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

kuang asam.ada gak nama aku.

shimaa said...

haha. sekurang2 nya aku xkutuk ko. kan? kan? kan?

dayah said...

lol...hahahahahaaa...knape kasi tau org aku wish ko awal...hahahahaa..sbnrnye aku wish tepat kol 12 mlm tu..cube cek kalo ade lagi..hahhaahha...

~boleh tak aku panggil ko makcik..hiihiiiiii~

 
template by suckmylolly.com