Thursday, December 3, 2009

~finish oredi!


i already finish reading eclipse. jgn risau, aku xmenangis. haha. cuma rasa nak bakar je buku tu. ish. aku serius igt twilight saga ni ade 3 series je, rupa2nya 'breaking dawn' yang aku tersalah ambik masa kat popular tu siri yang ke-4. di sebabkan terlalu rakus nak membeli eclipse, i dun even bother to look at the book. terus campak dan capai eclipse yang hanya tinggal 3 copy. haha. skang ni, aku dah xtentu hala memikirkan apa akan jadi kat jacob. kecoh tak aku? haha.

igtkan nak berlari2 anak ke jusco bukit tinggi pg td beli breaking dawn, tp dah terbangun lambat dgn headache dan batuk2. so, malaslaa.

im not a jiwang person, but i appreciate romance in my very own way. to me, edward bukan romantic, tapi obnoxiously possessive (ismah, pinjam kejap! haha) of bella. dun get me started on bella, terlalu dependent. ish. nak sangat jadi vampire, igt best sgt ke? haih.

masa aku tgk new moon last week, aku pg tgk dgn adik aku dgn 4 org cousins aku. being the oldest of them, im in charge of the ticket, buying pop corn and all. cousins aku semua lelaki, dalam linkungan umur 13-15 tahun, fasa di mana hormon tgh xstabil. haha.
masa kitorg sampai, tiket utk new moon dah full utk 2 session, yg pkol 11 dgn 1. so, aku suggest la kat dorg supaya kitorg tgk astro boy je, yela dorang kan budak lelaki, so i thought astro boy is their passion la kan. dorang punya la xnak. pastu memberi aku the look that say 'igt kitorg budak ke nak tgk cite kartun?' haha. scary ok!

so, aku pon pegila tny kat kaunter ade lg x seat utk new moon, this time i counted 3 times supaya xtersalah beli tiket lg. haha. luckily, seat ade lg, tp agak depan, xkesah laa. xsanggup aku nak mengadap 'the look' lg kalo aku beli gak asto boy, haha.
lepas beli tiket, terus la masuk sbb dah start. yang aku ni plak, time part si bella dgn edward tgh kissing passionately (comolot budak sekolah aku panggil, haha) boleh la plak aku intai cousin-cousin aku ni, nak tgk dorang tutup mata ke x. haha. gile x? terpaksa mengingatkan diri byk2 kali yang budak2 tu dah besar, bukan lagi budak2 yang aku suap makan dl. haha.

1 comments:

dayah said...

mengong...aahahahahahahahaa

 
template by suckmylolly.com