Wednesday, December 30, 2009

~the bachelorette party minus the stripper, haha

ni la cupcakes yang aku 1st time baru nak blaja buat, haha. walaupun selekeh tp xtetap vogue u all. thanks to my sisters and cousins yang tolong menolong i, haha.
yang tertulis atas cupcakes tu: bye2 single life. hehe.

from: all the single ladies. haha

ini sepatutnya gambar 'bengang' kami sbb aelin kawin dl. haha.

aelin, we hate you! haha.

die kate lepas ni, baby shower plak. haha.

ni la, muka2 yang buat suprised utk si aelin. wawa.

best gak la dapat berborak2 ngn member lama. rasa macam kat stor belakang musolla, port lama kitorg dl. haha.

unfortunately, aelin xle nak stay lama, kn pg beli chandelier kat banting.

terharu x aelin?? haha.

5 comments:

milah hasan said...

bile elin kawen eh?

zahara sufian said...

ada pun gambar!

shimaa said...

nape xde plak raje??

shimaa said...

nape xde plak raje??

Despedida said...

Informative content, In bachelor party you can drink all night but between the beer and the strippers, wouldn't it be fun to have a few bachelor party games such as Despedida Soltero.

 
template by suckmylolly.com