Wednesday, October 21, 2009

~jangan terlalu emosi dgn tanah.. haha

redha jela tgk gambar dulu.. malas nak drag2.. ganggu emosi..

ini cik degu.. what's with them eh?? xabes2 big apple.. tp, sebab dah lapar, makan jelaa.. lgpon dayah belanja.. haha..
nyesal plak makan bubur je tghari.. lapaaarrr..

mine: chocoholic.. (heaveeennn)
dayah: duren2
rashdan: nestum tu (xtau nama glemer)
degu: duren2 sama dayah
encik nekman: alien

salam..
semalam pegi tgk Papadom dgn Dayah, Nekman, Degu dan Rashdan..
mula2 igt dah xnak pegi sbb xle jawab test C++..
igt nak balik umah dan minum ubat batuk je.. haha..
tp, sebab dah janji dgn dayah dr last week, pegila gak..
lupa plak sepatutnya saya yang kn beli tiket..
siap bleh semayang maghrib lagi kat fac.. (wink*wink)
dayah call tny dah beli tiket ke blum..
terus rasa nak pg terjun bangunan..
haha, sori dayah! serius lupa..

cite nya best dan sangat kelakar..
esp encik shukor (go and watch this movie 1st then only u'll understand)
beria2 cite kat mak pasal encik shukor.. tp muka mak mcm confuse je.. haha
(xpaham eh mak?? )
ada jugak scene kat my fac.. masa afdlin tunjuk IC die kat que.. (bangga2!)
tempat liyana jasmay duduk kat cafe tu my usual spot sambil makan roti canai sorg2 kalo sampai awal (heaveeeeeeennnn)

cite ni best, ade sedih.. ada lawak.. ada terharu.. macam2 laaa..
serius gelak mcm gile..
ingat xde orang kat seat depan..
bila movie dah abes tu, ada couple mcm bodoh ni bangun..
dorg pon macam baru abes buat movie gak..
bangang!

agak2 dah nak ending tu.. terdengar orang teresak2.. haha
(hint: sila cari orang yang duduk sebelah saya)
serius xsangka..
kagum.. akan tabik anda macam cg meon lepas ni.. haha

5 comments:

Miss Fufue said...

nekman ke yg nanges? hahaha!

me love begedil said...

aku xcakap eh..
hahahaha..
:)

mizz annie said...

aaaaaaaaaaaaaa...
nk tgk papadom gak!!

me love begedil said...

anie..
pegila tgk!
best2..
aku mula2 xnak gak, sebab nak tgk cloudy..... meatballs tu..
tp, dayah sgt semangat nak tgk.. ikut jelaa..
xrugi..

endase mumet said...

wei.. fufue.. bukan nekman la yg nangis

PEMBELA NEKMAN

 
template by suckmylolly.com