Monday, November 23, 2009

~为什么哦,为什么 (read: why oh why!)

call me kolot or buta all you want..
but..
i seriously cannot understand why this man won the sexiest man alive.. again!
(he won once in 2003, i think)
its not like i care who won or anything, but this guy??
pleaselaaa.. uwaaa..
the Twilight fans mesti dah menyumpah seranah kenapa Edward Cullen xmenang.. haha..
(lucky im not one of the Team Edward, haha)

arghhh..

arghh lagi..

p/s: konon nak stay up betulkan my thesis, tp my mind selalu akan figure out a plan supaya keja tu bleh buat esok and i dun have to stay up.. haha, creepy mind of mine.

pp/s: sudah repeat lagu 'Tujhe Yaad Na Meri Aaye' (read: You did not remember me)
banyak2 kali.. hehe..
saya suka! saya suka!

ppp/s: saya baru tengok Twilight first time tadi, haha.. tu pon untuk memenuhi syarat orang yang mahu belanja tgk New Moon, haha..
(hey! whats with the hair, vampire xboleh potong rambut kah? haha)

5 comments:

dayah said...

serius aku kate dye sexy dol..ni la baru ganteng..hahahaaa....

me love begedil said...

muntah hijau dayah oi!
xsexy langsung, selekeh adelaa.. haha..

ismah saibudin said...

aku suke je die walaupun die x sexy tapi die ade style tersendri gitu. awwz!!!

ismah saibudin said...

ni yg nak rase ko mendouble standardkan lelaki sexy kegemaran aku ni!

me love begedil said...

ish.
xpaham aku korg ni. haha

 
template by suckmylolly.com