Friday, November 6, 2009

~bernafas lega...


salam..

setelah beberapa hari bertungkus lumus dgn drug dan presentation..

yang mana hasilnya sungguh xmemuaskan dan xberbaloi segala pengorbanan..

barula boleh menarik nafas lega..

jadi, hari ni decided nak buat la keja rumah..

sian kat mak dua tiga hari ni saya buat bodo je.. haha


xtolong basuh kain..


xtolong sidai kain..


xtolong susun kain..


xtolong basuh pinggan mangkuk..


ana plak dah seminggu makan lauk kedai je.. sian die.. haha

hari tu lepas paper drugs lupa nak belikan makanan utk si ana..

balik rumah, die dah bising2 lapar..

masak nasi, gorengkan ayam..

ingat nak gorengkan sayur..

tapi, tertidur.. haha

redha je la die makan ayam goreng dgn pajeri nenas yang mak masak 2 hari lepas.. haha


maaf ye keluargaku..

kerana mengabaikan anda semua..

rindu abah sgt2.. wish abah is here.. :(

1 comments:

Forever Me said...

shimaaaa..amat bhgia da abes presentaton kan...huhuhu tp akak de plak qmt..sooo scary...

 
template by suckmylolly.com