Monday, March 14, 2011

Makan tengahari di Kuala Kangsar

Nasi separuh, begedil, ayam goreng, kangkung dann paling pentingggg... tempoyakkkk!!

Saya sayang kampung halaman sayaa. :D

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

8 comments:

anak en lee said...

salam shima,

huhu..kenal kah akk?
cik angah lee a.k.a kakak junior skolah mu...
shima mmg amek order wat kek semua ke? cheeeeessssseeeeeee cake buleh buat tak?? huuuuu...
saya adalah penggemar tegar cheeeseee cake ok! =)

dah abis blaja eh skang? dah x penah jmpe kat shah alam dah..

ok..sila link blog saya..
nnti bleh tukar2 bace! ;p
rajin awak apdet blog!

Shima said...

Haii akak! Takkanle tak kenalll. Hehe.
Dulu kite mmg letak link blog akak, tp lps dh tukar2 template ni, dah terlupa nak save, abesla delete semua. Nnt kite link balik eh.

Buat kek ni saje2 je, hehe. Cheesecake kite tau la jugak buat. Akak nak resepi ke? Bolehh je. :)

Dah abes blaja dah, kalau x bazaar mesti terserempak akak kan? Hehe.

Thanks ye akak sudi singgah menyinggah ni. Kite bc gak blog akak, tp segan nak komen. Hehe. :D

Cik AnGaH said...

huu...
apdet! apdet!
boleh komen2! hahahaha..

owh..buat bisnes laa ni eh?
akk takmo recipe,tapi nak awk buat!
am addicted on cheeeeeeseeee cakee tau!!! ;p
baper nak jual?? huhuu...

hoho..sila2 laa jengah blog saya yg sgt malas apdet itu dan menulis ketika kebosanan dan kemengantukan saje n feel free laa to comment ya! =)

** dik, keje mana skang?

mumet_endase said...

kompem ke nasik separuh shima oiii?? haha

AYNIE AHMAD said...

shimaa, i pun suke begedil. n its amazing when knows that you r the cake expert... muahhhs

Shimaaaa said...

KAngah: haha, takdelah bisnes pon, saje suka2. Kite dh lm xbuat cheesecake. Tp nnt kite inbox akak ye :)

Boboy: cisss biadaaaaapppp laaaa. Hahaha.

Aynie: xdelah cake expert. Hehe. Biasa2 je. :) you pon suke begedil? Bolehla suruh Nekman@Boboy buatkan, hehe. :p

mumet_endase said...

eh aku tanya jer hahaha

mumet_endase said...

napa nak suruh aku wat begedil untuk Aynie lak haha ko la expert kuikui

 
template by suckmylolly.com