Sunday, August 9, 2009

~crocs..crocs..

my addiction towards crocs xle di kawal lagi.. (uwaaaa)
maybe, just maybe is should go to therapy.. (heee)
hye, my name is shima and i am a crocoholic (haha)
erm, saya bukan jenis beli dr kedai dan bayar harga retail ye.. (xpunya banyak duit)
saya beli dari blog..
dan jumaat hari tu kak yong suh call die kate ade hal urgent..
sambil berdebar2 sy pon call la die..
shima: nape? (tanpa berkata hello pon, hehe.. neves2)
yong: weh, ade crocs sale kat sec 9!
shima: haaa? crocs sale?? (pengsan!)
yong: haah weh, byk gile! berkotak2.. malindi rm 50 je!!
shima: (pengsan lagi!) ko xnak pg ke??
yong: kite on d way balik ni, cepatla siap2..
shima: ......... (dah berlari2 ke bilik air)
yong: hello.. hello.. ko dgr x??
mine and mine only.. olivia and havana..


nasib mak xmarah sbb beli havana.. mak asyik bising saya pakai selipar ke kenduri..
mak: pakaila kasut cantik sket, belila kasut yang ade heels sket, bkn mak suruh pakai yg 10 inci tu, yang ade tumit sket pon jadila.. ni selekeh je pg kenduri..
yg pink tu mira punya.. kak yong berjaya mengawal nafsu dr membeli.. (yay!)

p/s: 22hb ni ade lg.. sesape nak ikut marilaaa.. hehe..
pp/s: 2 more crocs on d way.. malindi berry and prima purple (dunno how to pay for them, uwaaa)

5 comments:

Hana said...

Shimaaa...nk gak crocs yg cantekkk tuh.gile seyh, crocs tuh.nak beli lg ke?...xkesah la...whatever jnj crocs kan shimaaa...hahahah...tahniah da byk crocs.yay!

me love begedil said...

kak hana..
yg mn satu yg cantik??
jomla pg 22 hb ni..
heee

swEet zirCon said...

22 ni katne? betul2 murah ke? teringin nak beli tp bese jumpe mahal la..huhuu

me love begedil said...

kat sec 9, area masalam tu.. ade kedai bunga kat situ yg jual..
murahla gak, compare dgn harga kedai..

Babah Adriana said...

tapi kan... yang olivia awak tu saya rasa bukan original punya.
sebab tu murah.. saya cakap tak original sebab saya tengok jibbitz di olivia tu adalah butterfly.. kalau original punya dia ada diamond.
cuba tengok kat sini yang ori punya... http://kedai-nana.blogspot.com/search/label/olivia

 
template by suckmylolly.com